bugün

turkcell super lig 27. hafta karsılasması cumartesi saat:19.00
fenerbahçenin şampiyonluğu o tarihte zaten garantilenmiş olacağı için pek bi heyecanı olmayacak karşılaşma.
6 nisan 2007 galatasaray erciyesspor macinda bir kayseri ekibinin galatasaray'a evindeki ilk mağlubiyeti tattırmasından sonra, fenerbahçeli taraftarların da takımlarından kayserispor gibi evinde mağlubiyeti olmayan bir takıma ilk mağlubiyeti tattırmalarını istediği maç.
fenerbahçemizin galibiyetle ayrılmasını beklediğimiz karşılaşmadır...
digiturk'un isteğiyle başlama saati 18:30 a alınan maç.
(bkz: sampiyonun ayak sesleri)
mehmet topuz'un asisti ve leonardo iglesias'ın harika kafa golüyle kayserispor'un eşitliği sağladığı maç. ilk yarı da 1-1 sona ermiştir.
uğur boral'ın mükemmel ara pasıyla kayserispor'un beraberliği sağladığı maçtır..
fenerbahce nin kazanamayacağı maçtır.

"bir fenerli olarak üzülerek söylüyorum dememi bekliyorsunuz di mi ama hayır üzülmüyorum. beter olsun ibneler."
65.dakikaya girilirken; stephen appiah'ın yerine deivid de souza'nın oyuna girdiği maç.
kayserispor için 1-1 bitmesi yeterli olmayacak maç.gerçek hedefleri uefa kupası ise kesinlikle kazanması gereken maç.
skoru vereyim:2-2 biten maç
efsane futbolcu deivid de souza nın takımı ve zico yu kurtaracağı maçtır. kurtarıcı deivid bir kaç bilek hareketiyle oyuna damgasını vuracağa benzer.

(bkz: zictir git zico)
(bkz: seve seve olmazsa zico zico gideceksin)
kayserispor`un tarihi farkı kaçırdığı maç. sadece ikinci yarısını izleyebildim ve fenerbahçe nin tek pozisyonu gol oldu.. tüm ikinci yarı boyunca tek kale oynayan kayserispor ise direk ve şanssızlığına takıldı.. daha ortada fol yok yumurta yokken bkz verenlere istinaden;

şampiyon geldin mi??? *
fenerbahçe'nin şansı, kayserispor'un beceriksizliği sonucu 2-2 berabere biten karşılaşma.
kayserispor'un net 4-5 pozisyondan yararlanaması ve fenerbahçe'nin bulduğu 3 pozisyondan ikisini gole çevirmesi saç baş yoldurmuştur.
ayrıca maçın 94. dakikasında mehmet topuz'a yumruk atan edu, ikinci sarı karttan oyundan atıldı.
fb'nin maalesef ama maalesef şampiyonluğu garantilediği maç olmuştur. kayserisporumuz'un gücü bu korkutucu takıma yetmemiştir maalesef.
kayserispor un sahasında yenilmezliğini sürdürdüğü müsabakadır.
bir zico, deniz barış klasiği olmuştur bu maç. ayrıca ertuğrul sağlam fenerbahçe 'yi çok iyi etüd etmiş. sırf stoperlerin uzun top zaafiyeti yüzünden kayserispor birçok pozisyona girdi. kendi sahasında hiç yenilmemiş bir takımın sahasında oynamaya giderken be zico insan biraz dersine çalışır..
yanarım, yanarım yüzüncü yılda yüzüncü golü devid in atttığına yanarım.

(bkz: ne olacak bu fenerin hali)
tek kelimeyle hakemin damgasını vurduğu maç olmuştur, tümer'e verilmeyen penaltı, götünden uydurduğu faulden sonra, edu'ya kırmızı kart göstermesi, milyonlarca insanın gözlerinin önünde, ulusoy'un maşalarının kendi maçlarını oynadığı görülmüştür...
ama herşeye rağmen fenerbahçemiz şampiyon olacaktır, buna inancımız tamdır, kimse boşuna heveslenmesin...
(bkz: şampiyon olmamız engellenemez)
tek kelimeyle kayserispor un damga vurduğu maç olmuştur.. bırakın hakemi makemi.. adamlar 10 pozisyondan birinde biraz şanslı olsa fark olacaktı oysa.. edu nun attığı tokada ikinci sarıyı çıkararak cevap vermiştir hakem..

ama her şeye rağmen beşiktaş şampiyon olacaktır.. daha fener sami yen e gelecek, inönüye gelecek.. zor dostum zor.. hele böyle hakem muhabbetiyle daha zor..

(bkz: bir rüya için ağıt)
maç sonrası bir grup fanatik kayserili ellerinde sopalarla şehrin göbeğinde terör estirmiştir. Bir ara ambulanslar gidip geldi sürekli. Fenerli arıyorlar sözde. Hiçbir şeyden habersiz ilerlerken caddede grup karşıma dikildi. Bir süre süzdü beni. Çok şükür adamın tipinden anlıyorlar herhaldeki yırttım paçayı. Sonrası malum 155 i aradım ve devletim sağolsun 1 dakikada geldi olay mahaline. Umarım sokak aralarında kıstırılmış fenerli insanlara bir şey olmamıştır.
maça damgasını vuran adam .....* uğur boraldır. yedek klübesine tahammülü kalmayan, yerini ümit özata takrar kaptırdıktan sonra antremanlarda çirkeflik yapıp diğer oyunculara sert giren, tartışan; bunların ardından tekrar ilk 11de şans bulunca tüm taraftarların bu maçta çoşacak dediği adam bakın ne yaptı:
ceza sahasının solunda taca çıkacak topu tutup bomboş yerde uzaklaştıramayınca mehmet topuza hediye etmeye karar verdi :1-1
o kadar azimlisin madem, adam seni ipe diziyor, driplingini atıyor bakıyoruz uğurcuğumuz adamın 10 mt gerinde kalmış: 2-1
bunun dışında hücuma çıkıyor kanattan ceza sahası çizgisine geliyor, arada kezman bomboş kaçmış, o ne yapıyor ayşegül* gibi topa vuruyor.
......................... *
fenerde sadece tuncayın ve alexin adam gibi oynadığı maç ayrıca fenerin net bir penaltısı verilmemiştir.
fenerbahçemizin şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldığı maç olmuştur...

galatasaray'ın matematiksel olarak şampiyonluk şansı hala devam etmesine rağmen, fenerbahçemiz kayseri'de işi bitirebilirdi, ama olsun, sami yende cimbomu yenerek şampiyonluğu kutlamanın tadı bir başka olur, takımımıza inanıyoruz, güveniyoruz, yeter ki futbolcularımız da bunu başarabileceklerine tüm kalpleriyle inansınlar ve bu amaç uğrunda savaşsınlar, gerisi leblebi, çekirdek...
maşa hakemler de şimdiye kadar yaptıkları gibi önümüzde gölge etmesinler başka ihsan istemez, ha gayret ulusoy biraz adalet !

(bkz: ne kadar övünsek az sami yen deplasman sayılmaz)
liderin 27.haftada bir puana razi olduğu karşilaşma..