bugün

ilk mastürbasyon

bir çok kişide garip bir hatıra bırakır. benimkisi.
6. sınıftayız hayatı yeni yeni öğreniyoruz. portakaldan top yapıp oynuyoruz muz bahçesinde güreşiyyoruz filan. bigün havuza topumuz kaçtı. abilerle maç yapıyorduk. işte topu kim alacak, ben alayım dedim. sonra üstümü çıkardım aldım topu. kahraman gibi hissetmiştim kendimi. abilerden biri dedi olm bak akşam git eve böyle böyle yap yoksa hastalanırsın. (anladınız siz ne anlattığını). işte eve gittim olay çok hoşuma gitti 1-2-3-4 derken 5 te bayılmışım banyoda. sonra uyandım filan heryerim buruşmuş kıpkırmızı geçmişi sıcaktan. heryer yapış yapış. ulan sonra ertesi gün sordum abi öyle dediklerini yaptım bi sıvı çıktı o ne. ondan çocuk oluyo demezmi. ulan o güne kadar gerçekten leylekler tarafından getirildiğine inanan ben küçük çaplı çökmeye uğradım. ulan nasıl dedim ben çocuklarımı öldürdümmü deyu. ulan çocuk aklı işte eve gittim gül suyu filan döktüm. banyonun giderine kokmasın diye cesetleri. sonra gidip sabah kadar ağlamıştım. hatta polise teslim olmayı bile düşündüm ama olayı anlayınca içim rahatladı ve gerisi malum işte ağzımı bozmiyim şimdi. *