bugün

çirkin erkek

üç kategoride incelenmesi gereken erkeklerdir;

1- çulsuz ve çirkin erkekler: bunlara hem kel hem de fodul erkekler derim ki en ezik modelidir çirkin erkeklerin. güzel kadınlara havale edeceğim ama onlara bile acıyorum, etmiyorum. hayatta tek gayesi nefes almak olan bu canlıları gördüğünüz yerde besleyin ama sakın daha fazla şefkat göstermeyin. çünkü sizin bu ilginizi, bir yılan sinsiliğinde acındırma duygusuyla yoğurup "ben insan değil miyim, sevdim lan seni, neden sevmedin beni orspu" gibi cümlelerle karşılayabilir.

2- zengin ve çirkin erkekler: bunlar, çoğu yakışıklı erkekten daha şanslı ukala dümbelekleridirler. kendi aralarında birbirleriyle, "güzel kadın avcısı naber ekieki" gibi ucuz cümlelerle selamlaşırlar. bir de çirkin kadınları beğenmezler bu sıfatına ettiklerim. bilmezler ki güzel kadınların post makinelerinden geçirdikleri kartlarının limiti tükendiğinde, bu dünyalara bedel çirkin kadınlar dönüp de bakmayacaklar hakikaten bakılmayacak suratlarına.

3- sade vatandaş çirkin erkeği: bunlar da normal yurdum çirkin erkekleridir. kendileriyle barışık olanları ve çirkin kadınları tercih etme gibi ulvi yetiye sahip olanları saygıyı hak eder cinstendir.

şahsım olarak da hangi kategoriden olursa olsun nefret ettiğim erkek modelidir.