bugün

iş yerinde sözlüğe girerken hissedilen paranoya

başlığı ilk ''işyerinde sözlüğe girerken hissedilen suçluluk ve paranoya'' diye açacaktım.. sonra ''lan işyeri ayrı yazılıyodu lan galiba..'' dedim.. ayırarak yazdım başlık kutusuna, 6 karakter fazla geldi.. ben de hislerimden 'suçluluk'u attım.. zaten bir stajyerin saatlerini solitaire oynayarak değil de sözlüğe girerek geçirmesi doğan medya grubu'nu batıracaksa da batırsın hakkaten.. aydın doğan da şapkasını önüne alıp düşünsün biraz ne yalan medya imparatorluğu kurmuşum lan ben diye..

ama paranoya var lan..

lan bi bok yaptığım da yok.. ama yine de içime sinmiyor tam ekran sözlük açmak.. en azından bişilerle uğraşıyormuş gibi görüneyim istiyorum.. bu kadar da işlevsiz bir mal olduğum farkedilmesin istiyorum.. onun için arkaya sanki bir sik yiyormuşçasına açıyorum milliyet.com'u.. sanırsın sitenin kodlarını değiştireceğim, çağ atlatacağım türk medyasına.. hayır.. ordan komik haberler okuyorum, bir de bir sayfada da sözlük açıyorum, sıkıldıkça oraya bakıyorum.. ama millet görmesin diye sözlüğün sayfayı küçültüyorum çok.. böyle kesmeşeker boyutuna geliyor sayfa.. hatta bir kere mouse okunun arkasında kalmış da göremedim..

ama ödüm patlıyor lan sözlük açık yakalanıcam diye.. arkamda bit zıplasa bilgisayarı fişten çekecek panik kat sayısına ulaştım.. sanki milletin de sikinde.. valla bir daha hiç uğraşmayacağım, çarşaf gibi açıcam sözlüğü ha.. şu anda bu kararı aldım artık korkananskiim patron geldi lan..