bugün

kadın erkek ilişkilerinin güncel sorunu

kadınların ne istediğini bilmemesi.

--ilişki ve evlilik danışmanı adil yıldırım vardır. bilen bilir.geçenlerde bir videosunu izledim şöyle diyor;

-ben asında düzgün birini arıyorum diyen kadınlar hep kolpa.kadın danışanım bana '' sevgi istiyorum,huzur istiyorum'' diyor. çevresinde öyle adamlar var. o adamı buluyorum.peki diyorum neden o adamın kahve teklifini kabul etmiyorsun. çünkü sıkıcı diyor. kendinizi kandırmayın düzgün adamlar tercih edilmiyor sizler ne istediğinizi bilmiyorsunuz.

-anlayışlı,kibar,efendi erkek istiyorlar.o erkeği bulunca keko,galerici kılıklı herifler için iyi erkeklerden ayrılıyorlar.

-''para önemli değil önemli olan sevgi'' diyorlar sonra babalarının onlara 50-60 yaşında sunabildiği hayat şartlarını 25-30 yaşındaki adamlardan istiyorlar.

-erkeklerin korumacı,maddi gücünün olması,iş bitirici olması,ağır abi olmasını istiyorlar sonra adam sıkınca,kısıtlayınca '' çoook ata erkilsin yaa'' diyorlar.

velasıl ne istediklerini bilmiyorlar. herkes yedekte birini tutuyor. nasıl olsa daha iyisi var diye diye iyi erkekleri harcıyorsunuz.

çoğu kadın da yiyim,içeyim,gezeyim,sevişeyim yaşım 30 lara geldiğinde,seçenekler azaldıgında iyi niyetli adam kovalarım kafasında.

-kadınlar size benden tavsiye. herkesin standartı,istediği özellikler vardır eyvallah.lakin erkek yaş aldıkça daha değerli olabiliyor. lakin kadınlar yaş aldıkça güzellik,yumurtlama gibi şeyler düşüşe geçiyor. sizler iyi erkek istemiyorsunu kendinizi kandırmayın.