bugün

ehlisünnet tv esenler videosu

içlerinde adam gibi eleştiren bir iki kişi çıkmıştır. Onlarda mahallesine gelse kılıçdaroğluna ilk yuh çekecek insanlardır. Gelmiş kendini tanıtamıyor diyor. Ya hu kaç kere dinledin kılıçdaroğlunun konuşmasını. Hiç mi kafandaki o koca ampul yerine led yanmadı.
Fakat bazı eleştiriler iyiydi. Ne veriyor bu millete? Projelerin ne? Neden herşeye muhalefet?
ilk iki soruda büyük eksiklik var gerçekten. Hala anlamadılar sadece muhalefet yaparak biryere gelinemeyeceğini. Tek vaatleri emekliye ikramiye. Öğrenci? işçi? iş güvenliği? Sağlık? Ulaşım? Enerji?
Hepsi bir soru işareti kalıyor.
Aslında şuanki hükümetin yaptığı hizmetlerin çoğunu gelen parti lideride yapacaktır. Gelinen teknoloji ve imkanlar buna izin verecektir. Ama yinede anlat kardeşim ufak revizyonlar yap ve anlat. Eleştiriyi hakediyorsun kılıçtaroğlu.
Gelelim neden herşeye muhalefet konusuna.. çünkü mevcut hükümetin yaptığı tüm icraatlar, rant, yandaş, doğa katliamı ekseninde.
Kısacası bu insanlar izletilen kanallarla cahil bırakılmış. Hadi bunlar muhalefet sen hiç mi çed raporunu duymadın? Hiç mi mimarlar, mühendisler ne diyor dinlemedin? Hiç mi halk ne diyor bakmadın?
Şans eseri birkaç iyi eleştiri yapmışsın ama sen kendini cahil bırakmışsın. Çok merak ediyorsan kılıçdaroğlunu, aç izle mitinglerini. Tabi televizyonundan o kanalları silmediysen. Kendini dünyaya kapat sonra eleştiri yap. Sonra sana cahil denince kız.