bugün

v for vendetta ve fight club filmlerinin saçmalığı

dünyada ve kral ülkemiz türkiye'de abartıldıkça abartılan şu adları bile filmin içeriğinden büyük olan 2 normal altı filmin saçma olmasıdır.

neydi bu isimler şuydu,

(bkz: fight club)

ve

(bkz: v for vendetta)

evet bunlardı, neyse ben daha adlarını bile bilmiyorum gerçekten* neydi bunlar diye biraz bahsedelim, bunların birincisi dövüş klubü türkçe ismi ile brad pitt abimizin baş rolünü oynadığı ve güya çok karizmayım ayağı ile asıl amacı kızları ve kadınsal tip erkekleri etkilemek olan filmi tutup da sanki bir şey anlatıyoruz aslında ya çevirmesiydi.

ne anlatıyorsun da 14 sene oldu* anlamadık be brad!, ulan ne filmmiş arkadaş senelerdir konuşuldu beee!, ne dövüşmüş de bitmedi ulan bee!, yahu sende haklısın aslında biliyorum da sana kızmıyorum idare et canım benim, derdim aha bu altı üstü 98 dakikalık filmi ergen ve abartmayı seven sözüm ona felsefik görüşlere açan insanları aydınlatmak, yoksa bana ne senin filminden de get işine kıro!, 2 dövüşüp ağzına sigara çekip olmazdı ama büyüttüler de büyüttüler sen dua et onlara yoksa kusura bakma da yani bir halta benzemiyor filmin, lan zaten kafaya taksam benim villanın altına çekerim 2 makinacı motorcu ışıkçıyı bende dövüşür de yaparım o filmi danoz kamil abi!, tipinle bahsettirdin işte bizde yedik sanki!,

neyse ya ha birde şu vendetta mı ne karın ağrısıysa, aha duydum duydum ne dediğinizi, bak o filme karıştın ama buna karışma salak dediniz!, aslın kim o dediğinizden belli belli!, yahu bir adam var filmde saçma sapan bir maske takmış tamam eeee başka ne iş yapar bu adam yav?, anca sorunlu zamanlarda çıkıp yok efendim neymiş vendetta bunu der gidermiş yok işte annem bana bunu dedi de ben böyle adamım da bilmem ne ya!, aynı deminki örnekteki dövüş klubü filmi kadar bile anlamı yok ya bu filmin, yahu kardeşim bir dakika bir dakika aklıma bir şey geldi, o kadar uzun filim içinde milleti keriz yerine koyanlar ne kadar ukala senaryocuymuşlar ya!, ulan hiç mi demediniz bu maskeyi biri çekemez miydi diye düşünecek biri çıkamaz mı dediniz yani ne bu görgüsüz senaryoculuk ya!, ayıp vallahi, resmen insanları keriz yerine koyabiliyorsunuz da milletde ne hikmet hala yemeye devam ediyor, felsefe var ya hani işin içinde ahhaha, lan ne felsefesi film işte film film!. film adamsınız pes. ergen misiniz nesiniz diyeceğim ama kızarsınız dersiniz olmaz. neyse hayırlısı ya. siz böyle devam edin bakalım.