bugün

bilecik

şu kadar diyorum tek caddelik şehir. 4 yol ağzında yukarısı yerleşim yeri, aşağısı çarsı arka taraf adapazarı ve inegöl den gelen yol. ilerisi ise şehrin herşeyi. herşeyi dediğime bakmayın. 300 metre üzerinde otogar hastane kız meslek endüstri meslek anadolu lisesi köy işleri ve kent ormanı bulunmakta.

ki, hiç bilmediğim bir evi, sadece 3 katlı ve turuncu olduğunu bildiğim bir evi, 4 yol ağzından yukarı çıkarak 1.5 saatte bulabildim. işte hiç bilmediğiniz şehirde hiç bilmediğiniz bir yeri bulmak budur. ayrıca öyle ki, şehre girerken nüfusun 63 bin olduğunu gördüğümde korkmuştum. bir am uğruna (ilk aşk dı ama olsun) 5 defa gittiğim şehir. he bi de şehirde 3 dönerci bir simit sarayı bir addax bir ziraat bankası 2 umumi çeşme var. 3 dönerciden ise en iyisi, bahsettiğim 4 yol ağzından hemen sola aşağı inildiğinde ziraat e gitmeden solda kalan uğurcan isimli mekandır. döneri güzeldir. hatunu oraya götürürdüm mk.*
ve kimse kızmasın ama sol frame de adını görünce bile sesli güldüğüm, adını duyduğumda küfretmeye başladığım bir kasaba burası. 1299 da osmanlı ya başkent olduktan sonra değişen tek şey, 3 dönerci ve bir simit sarayının açılması. he bir e bi cinema vardı ama en son gittiğimde onu da yıkmışlardı. plaza yapıyorlarmış. 2 katlı 3 oda bir salon büyüklüğünde bir plaza işte.