bugün
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- çocukluk travmaları16
- rakının berbat bir içki olması28
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- true'nun ölmesi9
- anın görüntüsü16
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu21
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
entry'ler (102)
Saçına maşa yapardım.
işten sepetlenip depresyona girmekten daha iyi durum.
Garip bi şekilde, bana kazık atan herkesin benim özendiğim hayatı yaşaması.. Olum bu nedir ya? Bana iyice kafayı yedirtmeye mi çalışıyorsunuz? Filmlerde falan hiç böyle olmuyo ama.. Hani ezilen hep "i'm back" edasıyla geri dönerdi. Dönüşüm ne zaman muhteşem olucak acaba? Bi gün sevgili sözlük, buraya çok mutlu olduğumu yazıcam. O güne kadar hoşçakal.
inanılmaz derecede işimden nefret ediyorum. Müdürüm yavşak, patronum gevşek, neden ben ya neden. Yarın yine o suratlarınızı görüp aaaa günaydınnnnnnn diyeceğim. Sonra da içten içe kendimden bi kez daha nefret edeceğim. Olum çok mutsuzum lan. Güzel bir şey olsun lan. Kurtarın lan beni.
Sabahtan beri interneti talan ettim. En sağlam korku filmi bile bu kadar etkilememiştir. Arkadaşlar lütfen biri güzel birşey söylesin. Ölüyorum korkudan.
Nasıl da mutlu gibisin. Nasıl olur da mutlu gibisin? Umarim sadece gibisindir.
Hani çok istediğin birşey olur, sürekli onun hayalini kurarsın. O kadar çok hayal kurarsın ki sanki olmuşta hevesini almışsın gibi olur ya, işte öyle birşey oldu. O kadar boş geliyo ki şu an, olmasaydı da olurmuş diyorum. Halbuki son bi kac aydır kafamı meşgul ediyordu. Hayatta herşey zamanında olunca güzel. Benim için ise hayat hep rötarlı.
belki de gitmeni hiç istemiyodur ama durdurmaya gücü yoktur.
ne zaman ayrılsam senden bir yolunu bulup yine kavuştuk di mi? yapsana yine bi güzellik be.
tuvaletteyken afedersin, aklıma küçük emrah ın kız kardeşinin iç çamaşırını sevgilisinin evinde unutup, çocuğun da çamaşırı emrah'ın yüzüne attığı bi sahne geldi. hemen gugula 'emrah'ın kardeşi külot yazdım', vidyo çıktı lan. bazen düşünüyorum da ne boş beleş insanım.
dexter'ın kullandığı yaşlandırma tekniği on numaraydı. ama benim nezdimde yalçın çakır abimin paintle yaşlandırma tekniğinin tırnağı bile olamaz, hıh.
götüyle inatlaşan donuna sıçar.
hayatta güçsüz olduğum zamanlarda hayat önüme hep yanlış olduğunu bildiğim ama hayır diyemeyeceğim şeyler sunuyor. her zaman çakıyorum bu sınavdan, bi gün gelir de mutsuzluğa rağmen zaaflara hayır diyebilirsem, işte o zaman olmak istediğim insan olacağım. ideal insan alahomora..
umarım orda da en az 3 çocuk demez. düşünmek bile istemiyorum..
ogluum kanımı yerde koymaaaaaa..
24 oldum, seni çok özledim, sen çook uzaklarda kalan derin bi yarasın. iyileşmiyorsun, kabuk tutmuyorsun, devamlı kanıyorsun. şu anda sensiz olmamalıydım. bensiz mutsuzsun biliyorum, ama benle daha mutsuz olduğun için seni sonsuza dek kafamdan, kalbimden atmam gerekiyordu. sen beni atmışsın. hissediyorum. senin için seviniyor, kendim içinse üzülüyorum. bugün 24 oldum, senle uyumalıydım bu gece.
sen kim misin? hatırlamıyorum, yüzünü, kokunu.. ama yaram iyileşmiyor.
sen kim misin? hatırlamıyorum, yüzünü, kokunu.. ama yaram iyileşmiyor.
her şeyi pek içine atarsın ya hani, gururlu bıdık. aman sakın millet görmesin ağladığını. bu özelliğinin ilk defa beni öldürebilecek olduğunu hissediyorum. en çokta şu anda.
konuş be kadın, anlat, ağla birinin omuzunda, yapmaz mısın bunu benim için?
öldüreceksin beni be kadın..
konuş be kadın, anlat, ağla birinin omuzunda, yapmaz mısın bunu benim için?
öldüreceksin beni be kadın..
en mutlu eden,
çağan ırmak - şerif sezer.
çağan ırmak - şerif sezer.
korkudan uyuyamıyorum, kafam dağılsın diye pis yedili izliyorum şu an.
kahrolsun kotalı internet, kahrolsun en iyi çeken kanalı show tv olan televizyon.
kahrolsun kotalı internet, kahrolsun en iyi çeken kanalı show tv olan televizyon.