online olanlari copy paste yapmak 

kapat
  1. kaynak gösterdiği sürece, problem olmayan durumdur.
    #134521 (trablus, 27.03.2006 14:59)
  2. tek tek yazmaktansa daha girecek cok entryım var deyip kısayolu secmek.
    #134528 (ümit, 27.03.2006 15:01)
  3. sözlükte yaptığı tek copy pastesi hemen bir sözlüğün mit ajanı tarafından farkedilmiş olan,olayı açıklamaktan başka hiçbir amacı olmayan kişi için açılmış başlık.
    #134531 (asiti kaçmış kola, 27.03.2006 15:02)
  4. kargasal bir eylemdir.durup durup kendisine ilginç gelen rastlantıları copy paste yapmaktadır.aslında bu yazarın yazdıklarının yarısı copy paste yarısı bakınızdan ibarettir geri kalan yarısıda tanım yapmak yerine geyik yapmakla geçiştirilmiştir. faydasız bi insandır bi nevi süne zararlısıdır.
    (bkz: süne)
    (bkz: karga)
    #136251 (karga, 28.03.2006 13:46)
  5. an itibarı ile :

2 sleepy /msj
    africa /msj - hayat:sen birşeyler için planlar yaparken,senin başına gelenlerdir.
    alpertini/msj - bu finaller beni yorar...
    arjen robben /msj - (Ç)
    asiti kaçmış kola /msj - kedi kendi kendini kınar
    corapita /msj
    deep /msj - vio
    dilruba /msj - ıniversite/turk dili ve edebiyati ogrencisi
    ditty (ç) /msj
    ebegümeci/msj - bitki gibi
    ehven i ser /msj - Dünyada 10 tür insan vardır binary saymayı bilenler ve bilmeyenler
    endless /msj - uludağ-ekonometri
    fth /msj - final-büt
    habis /msj - kuzu *
    hafiye /msj
    haznedaroğlu /msj
    janjan /msj - annelerin, çocuklarını sokağa salarken uyardıkları kötü çocuk..
    kermitiye /msj - apathetic protagonist maladjusted unique schizoid
    lock /msj - isterim ki senden isterim ki inancıma aşık zindanıma ışık olasın!!!
    marchen /msj - aha yazar da olduk ne oldu sanki..
    no promise /msj - kozmetık tek.
    none /msj
    noodle/msj
    notdolllab /msj
    omayra /msj - camdan bulutların altına yatıyorum. yağmur yağarsa ölebilirim.
    osqee /msj - çok konuşmanı anlarım da artık boş konuşuyorsun o canımı sıkıyor
    pencaplı yesil panter (ç) /msj
    pink floyd/msj - shine on you crazy diamond... ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim...
    pulp fiction/msj - lost 4-8-15-16-23-42
    redwinemania/msj - tek aşk beşikt-aşk!...
    sadakatsiz /msj - tm mf tm mf tm mf tm ?!?!
    tutunamayanlardan /msj
    wolfshade/msj - ben eskiden şizofrendim ama artık iyileştik
    yesilbaslikertenkele /msj - şakayık sen benim herşeyimsin
    gizemli yazar
    gizemli yazar
    gizemli yazar
    #361602 (corapita, 20.06.2006 19:30)
  6. online listesindeki insanları tarihe mal etmek için yapılan erdemli iş.
    #1457581 (arabaciarabayatasget, 27.03.2007 00:32)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

online olanlari copy paste yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. online olanlari copy paste yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu online olanlari copy paste yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about online olanlari copy paste yapmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.