bugün

Üniv öğrencilerinin hevesinin kursağında kalacak olan sezon.
Bahar döneminin büyük oranda yüzyüze olacağını düşünüyorum.
Verin diplomayı salın beni artık ya. Bunaldim.
ohhh alttan kalan dersleri de veririz bizden keyiflisi yok ama gel gelelim üniden bişey anlamadık zaten o dönemde mezun olucaz. (bkz: makine mühendisliği)
Uzaktan eğitim okunsaydı daha iyi olurdu. Ha Ekim ha Kasım derken mezun edecekler milleti. 2022 de böyle giderse sonuç çok vahim olur. Şu korona illetinin acilen bitmesi lazım.
bir üniversite öğrencisi olarak uzaktan da olsa her gün kampüse gideceğim. işin eğitim boyutu size kalmış. işinize gelirse.
Hiç anlamıyorum. Öğretmenlik geçmişi olan, akademisyen bir milli eğitim bakanı “özel eğitim gerektiren çocuklar” ile alakalı tek bir Öneri, tek bir cümle kurmuyor.
Yüz yüze eğitimden bu kadar uzak kalan özel eğitim öğrencisi için ne gibi bir çözüm bulacaklar merakla bekliyorum.

Zira alanda çalışanlar bilir; bırakın üç aylık normal tatil süresini haftasonu evden dönen otizmli öğrencim Pazartesi okula uyum sağlayamıyor. Üç aylık tatilden sonra iki üç ay, okul kurallarını başa sarıyoruz, bütün önceki sınıf konularını başa sarıyoruz..

Uzaktan eğitim hakeza tek bir gün bile yapmadık, yapamadık. E bu süreçte elbet çözüm bulunur dedik, bekledik. O da olmadı. Sıraya oturtmakta zorlandığımız bu öğrencilere en acil çözümü bulmaları gerekiyor. Zaten 1-0 hatta 5-0 geriden başlayan bu çocuklarımız şimdi en işlenmesi gereken Çağlarını daha da kötü bir şekilde geçiriyorlar.
2019-2020 eğitim öğretim yılının, ikinci yarısında olduğu gibi; eğitimin gerçekleştiği ancak öğretimin olmadığı bir yıl olacak.
Umarım vakalar duserde bir an önce acilir okullar.
Anlaşılan evde oturacağız diplomayı alana kadar. Ben alıştırmaya başladım kendimi.
başlayamaz ümitlenmeyin boşa.