bugün

4 milyarlık dünya tarihinde neden bu döneme denk geldim sorusunu sorduran olaydır.
339 oy ile referanduma gidilmesi kararı çıktı.
319 oy ile reddedildi deniyor.
339 oy ile meclisten geçen değişiklik.
Turkiye eyaletlere bolunecek ve akabinde bolgesel guc potansiyeli olan ufak topluluklar kendi haklarindaki istemlerini belirtmeye baslayacaklardir.
Hic umulmayan insanlar daha dogrusu yonetici gibi gorunen kuklalar sahneye cikmaya baslayacak turkiye belkide hedefteki yolculugunda en zor virajlara girmeye baslayacak.
pis bi şekilde eyaletlere bölündüğümüzde, amerika gibi olacağımızı sanmıyorum. aksine ülkenin bölünmesinin önünü açacak, eyalet yasaları farklılaşıp özgürleşmenin yolu açıldığında tepemize binecekler, doğu petrol için önemli, derebeylikleriyle anlaşıp özerk yasalarla peşkeş çekilen topraklar yavaş yavaş israil gibi ülkelerin kurguladığı düzene ayak uyduracak. bop projesi eşbaşkanlığından, başkanlığa geçiş yapıldığında, yeni yönetim şeklinin ne olduğu anlaşılana kadar her istenen değişiklik yapılmış olacak. sömürgeleşmemiz, dışa bağımlı kalmamız adına... terör bitecek gibi duruyor, o iyi bir tek. onu da kızıştıran aynı insanlar değil mi? bundan sonraki hükümetin devri ele geçirmesinden sonra olacakları düşünecek olursak, önceki devrin bitmeye yakın yaptığı işleri devralacaklar, yeterince inşaa işi yapıldı, şimdi eksik kalan diğer alanlara yönlenilecek. sanayi ile tarım, şehirleşme hızlanacak, güneş enerjisi kullanımı da yaygınlaşmış olur. yapılan değişiklikler eski haline de çevrilebilir.
Referandumdan da evet cikar. Ondan sonra ulke gelen gideni aratir moduna girer.
Bi uyandım 339 Evet olmuş. hala Rüyadaysam hiç komik değil.
339 mv resmen "biz devleti yonetmekten anlamiyoruz, meclisi kapatin gitsin" dedi.

akplilerin ne mal olduklari malum. tarih mhp yi affetmeyecek.
görsel bu insanlara iyi bakın. bu bir avuç insan, bu güzelim ülkenin bataklığa saplanmasına neden olan insanlardır. aklınıza kazıyın bunları. zira hesaplaşma vakti gelince lazım olacak.
güncel Önemli Başlıklar