bugün

gençlere hiç birşey öğretmeyen, bilimden, sanattan uzak bir eğitim sistemimiz var. dün daha mı iyiydi orası da muamma. her yerde mantar gibi imamhatip okulları açıldı. aynı sayıda fen lisemiz yok. sevimsiz bir muhafazakarlık her yere sirayet etti hepsine kabul.

ama işte getirip türbanlı kızları göstererek eğitimdeki geriye gidişi anlatmaya çalışınca olmuyor.

biz birbirimizle uğraşmadan hiç birşeyi halletmek istemeyen insanlarız. tek gerçek bu.
şimdi ise 9 yaşında kızlar tarikat şeyhleriyle seks yapmayı öğreniyor. köpek gibi yavruladıkları için evlatlarının kıymetini bilmeyen yobaz aileleri 3 kuruşa peşkeş çekiyor. bir milleti içten çürütüyorlar.
laiklerin modernlik çağdaşlık fetişi.

adamlar islam'la çelişkili kıyafeti modernlik çağdaşlık olarak görüyor.

zeka seviyeniniz asla bir mini eteğin boyunu aşamayacak...
Yıl 2016 şimdi de tesettür modası var. 1937'deki giyim daha sade ve şık. Şimdi inançlarını moda haline getirenlerin ders alması gereken durumdur.
Neden papyonlu önlük takmışlar anlamış değilim.
Medeniyete geçiş sancılı oluyor heralde. Bir kavram kargaşası var ortada.
bazılarının bizi sürüklemek istediği karanlığa inat hatırlanması ve hatırlatılması gereken pırıl pırıl cumhuriyet insanlarıdır.
"kün feyekün kızları" değildirler.
Boyunlarindaki Fiyonk, kurdele, papyon ve yastik karisimi seyle oldukca moda dersi gormus halleri duygulandirdi beni. Koylu kiyafetiyle ulus' a girmenin yasak oldugu gunlerdi. Ataturk komedyasiydi bildigin.
Ya buraya çok fazla şey yazılır da hakikaten artık hayret makamından temaşa ediyor, söyleyecek kelam bulamıyorum.

Modanın gündem oluşu veya modaya uyum )artık ne derseniz buna) bir gelişmişlik, ilericilik faktörü müdür? Şaşırdınız mı koçlar.

Yukarıdaki fotoğrafa bakıyorum herhangi bir gelişmişlik vs göremiyorum. Orda ülke ekonomisine, bilime vs bir şeyler katılıyor da biz mi fark edemedik? Atom falan mı parçalıyorlar?

Saçma sapan argümanlar zekanın emaresi olmayan muhalif sözler.
bu hanımlar yeşilçam filmleriyle beyinleri yıkanmış, gerçek aşk masalıyla kandırılmış kayıp nesildir. cumhuriyet kızı olmalarına bir şey dediğim yok, biraz soren kierkegaard okusalardı keşke.
cumhuriyet devrimlerini destekliyorum ancak sanılanın aksine cumhuriyet döneminde kadının rolü , eğitimli , kültürlü bir birey olmak ve bununla beraber kültürlü türk gençliğini yetiştirmekti. özellikle feminist kaynaklara baktığımızda , kadına tepeden inme hakların verildiğini , ancak genel itibariyle belirli bir alana sıkıştırıldığını görüyoruz. cumhuriyetin ilk yıllarında kurulmak istenen bir feminist parti teklifi de ''kibarca'' reddediilmiştir.
Güzel atlara binip giden güzel kızlardı.
Bu kızların bir kısmının torunları, nasıl bu hale düştü?!
Asıl mesele budur!!!
görsel
Şimdi ise sanatı haram yaptılar halkı da yobaz yaptılar.
güzel sanatlar enstitüsünde öğrenim gören, fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür kızlardır.
görsel