bugün

rogue one a star wars story

leş gibi bir film.
fragmanına dibim düşmüştü ama görüyorum ki film leş.
öncelikle sinemada izlemediğim için mutluyum zira izleseydim baya bir söverdim.

--spoiler--
-film akmıyor, bildiğin akmıyor çok sıkıcı ve bayık sahnelerle dolu ki episode 1 hariç tüm filmleri severim. bildiğin diyaloglar sahne geçişleri hikaye işlenişi falan çok rezil.
-bizim ergenin isyancılara katılma nedeni çok alakasız, "e babam beni terketti hemide mühendis e o zaman katılayım size" den ibaret. ana karakterin sevgilisi rolündeki öküz ise bildiğin itici sokakta görsen döveceğin kötü adam evet, vader bu adamdan daha iyi geldi bana karakter olarak. arkadaşını vuruyor güyya bilgi saklamak için... e sıçarım bilgine ne bilgisi?
-storm trooperlar bildiğin leş.. lan adamlar 10 kişiyle üs ele geçirdi lan olur mu böyle? dark trooperlar gene iyidi de gerisi leş e 30 kişi bulun death stara girin o zaman kafadan ne planı programı?
-tarkin abimiz neden kendi üssünü içinde adamları varken vurdurdu death stara? hemde tam dark trooper lar sahaya inmiş kontrolü geri almak üzerelerken.
-at at lere küfretmeseydiniz bari, 2 tane x wing sıktı diye patlamaz lan onlar. hoth a grişileri hala efsanedir o aletlerin.
-bütün cici karakterler itici, o kendini boş yere öltürten isyana isyan eden zenci abimizden tut force force diye konuşan kör mal da dahil.
-şu robota ayrıca uyuz oldum, e bizim kezban kız bunlardan birini rastgele 1 atışta öldürmüştü en sonda niye bu terminatöre bağladı 2 saat ölmedi? hemde kendisine sıkanlar ergen kızın teki değil sözde askerdi? ben cevabını vereyim cici karakter olduğu için.
-bütün iyi karakterler dramatik biçimde ölürken, stormtrooperlar sanki kum torbası anasını satim, 7. filmde girmiştiniz bu stormtrooper olayına hani onlarda insandı hani onlarda dramatik biçimde ölüyordu da zenci arkadaşımız sonradan ışığı görmüştü?
--spoiler--

puanım 3/10 koca filmde imparatorluk tayfası dışında izlemeye değer tek bir şey yok.
güncel Önemli Başlıklar