bugün

the walking dead

enteresan duygulara sürüklemekte olan dizidir. bilmiyorum belki bende sıkıntı var ama rick karakterine her geçen gün dahada uyuz olmaya başladım. o tombiş ablanın ölümüne ve enteresan saçlı arkadaşın negan tarafından alı konulmasına sebep olan dekolteli ve sürekli şapka ile gezen hanıma da aynı şekilde. kadın aptal bir atraksiyona girdi 1 kişi öldü 1 kişide esir alındı ama hala ukala ukala tavırlar ile geziyor ortada suratındaki çizık ile.. michonne ve daryl haricinde geri kalanını ıstırıp yeseler zerre üzülmem. rick in evladı keza aynı şekilde rahip desen o bambaşka bir vaka..

öte tarafta negan gibi bir gerçek var. adam saf kötü kardeşim evvelden gene yazmıştım git gelleri yok. adam her daim kötü rick gibi uyuzlana uyuzlana sakin sakin konuşurken çekip milleti vurmuyor. her an aynı şekilde elinde zopası ile geziyor gerçek karakter budur işte. daryl dir gerçek olan rick değil.

zaten izlemek zorlaşıyor günden güne bari sonunda negan ölmese. kitabını vs okumadım ama böyle diziler genelde hep aynı biter kötü karakter öldürülür acayip şekillerde..
güncel Önemli Başlıklar