bugün

sol frame deki başlıklardan hikaye yazmak

zamanında yazdığımdır. gün içerisinde girilen ve sol frame'de yerini alan başlıkları kullanarak hikaye yazmaktır ayrıca.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

urangu; 25 yaşında, 1.70 boylarında, atletik bıyıklı, geniş bıyıklı ve dolgun bıyıklı bir yapıya sahip bir adam. dün akşam baktım ki çaylak olmuş. sözlüğü açtığımda zall ve moonlight urangu'nun çaylaklık süresini sıvazlıyo... ay, hesaplıyorlardı. eh tabi, artık çaylaklık süresini bilme hakkı da doğmuştu urangu'ya.

hemen moderatörlere tavşan gibi seke seke koşarak sordu; ''her derdini içine atan insan olan ben, bunu yediremedim kendime! neden çaylak oldum şimdi durduk yere ya allah aşkına!?'' diye sitem etti.

moderasyon da durur mu, hemen yapıştırdı cevabı; ''tanrı allah ın belasını versin!''... urangu ateist olduğundan, moderasyon onun huyuna giderlerse urangu'nun pek takmayacağını ve bu sitemlerden vazgeçeceğini düşündüler ancak urangu çoktan imana gelmişti bundan 1 hafta önceki sadece on birinci nesillerin bildiği olay vesilesiyle.

urangu çok sinirlenmişti bu kafir modlara tabi. deliye dönmüştü adeta. bu sinirle gidip pelinsu meşe'nin birkaç videosunu izleyip asıldı tuvalette rahatlamak için. ancak pelinsu'nun ferresinde oynayan komutan kızı evire çevire ve çok sert beceriyordu. urangu komutana da çok sinirlenmişti. zaten ota boka sinirleniyordu amk. gidip komutana kızıp tuvalet yalamak gibi saçma bir eylemi aklından geçirdi.

şapur şupur klozeti yalıyordu urangu... içten içe de ya gerçekten allah varsa sorunsalındaki ironiyi çözmeye çalışıyordu.

bunların hepsinin asıl nedeni bu kafir modlardı tabi. eğer onlar allah hakkında böyle konuşmasaydı urangu asla tuvaleti yalamak gibi bir mallık yapmazdı. modlardan intikam almak isteyen urangu; uludağ sözlük takipçi arttırma hilesi üzerinde çalışmalara başladı. adil kullanım kotasını aşmadan, kendi çapında ufak bir hack programı ayarladı kendine. freezone şifresi ile takipçilerini arttıracağını sanıyordu anten. ben, yani marjinal tosbaga; ''sorun sende değil avea da'' diyip dalga geçtim bununla. çünkü freezone vodafone'a ait bir kavramdı. urangu bu espriden sonra hayattan soğumuş olacak ki; allah tanrı nın belasını versin diyerek üzerime çıkıştı. ''bana feyzo de!'' diye bağırdı bana.

''ama sen urangu'sun'' dedim... demez olaydım. urangu kafasına lastik geçirilmiş muhabbet kuşu gibi cır cır ötmeye başladı;.

-peygamber olduğumu nasıl anladım?

+nee peygamber misin sen?!

-en büyük allah bizim allah!

+oha bu da ilk ayet mi!?

-bence bin tane tanrı bir allahı yenemez!

urangu görevini çok iyi yapıyordu. allah'ı çok güzel bir şekilde övüyor ve ona inanmamı sağlamaya çalışıyordu. şaşırdım biraz. durduk yere nereden gelmişti bu peygamberlik hissi?

+eee?

-kara murat benim!

haydaa. kara murat ne alakaydı acaba? sordum;

+hz. murat mı?

-nuh.

+efendim?

-nuh diyorum nuh en akıllı peygamberdir.

+e iyi de ne alakası var şimdi durduk yere?

-yarram diğer söylediklerim çok mu mantıklıydı?

+ne yani hala ateist misin?

-evet. aklımda camileri kütüphaneye dönüştürmek gibi bir fikir var hatta.

+oha sen bayağı kafirsin yani? eee modlara niye sinirlendin o zaman?

-rte ye oy verenlere hakkımı helal etmiyorum.

+ne?! modlar ak partili mi?

-tabii lan. 2015 uludağ sözlük ilk entry girenlere jest dediler. aras kargo telefonlarımıza bile cevap vermiyor amk. sırf aradığımızda açmasınlar diye numaralarımızı almış zall efendi meğer.

+vay amk neler dönmüş... yani sen dinci minci değilsin sonuç olarak.

-aynen. dertleri unutturan alkollü ucuz içkilerden önerin varsa beklerim hatta beraber içmemiz lazım senle. çok dertliyim amk. irina shayk ın yeni sevgilisi'ni görünce moralim bozuldu.

+yok abi. kafana takma ilik gibi manitalara tak derim ben. irina zaten sana bakmaz. sen turuncu saçlı birini bul bence.

-mantıklı lan. renkli saçlı beyaz tenli kızların tövbe bismillah... çok güzeller lan.

+heheh. he şöyle işte abi.

ben he şöyle dedikten sonra egemen bağış ın sizi takmıyorum bakışını attı bana urangu. o kısık gözleriyle dedi ki;

-marjinal tosbaga neuzubillahh!

+hı?

-hı dedin yarrraaa yedin ehehehheehe xd xd

urangu tam bi liseliydi. cevap vermedim.

-o laflar boy boy seni siksin kovboy.

boş boş konuşuyordu. hala iplemiyordum.

-kiseijuu sei no kakuritsu.

iyiden iyiye mala bağlamıştı. susmasını bekledim.

-die apokalyptischen reiter.

-xwendegeha hunermendiye.

urangu'nun nece konuştuğu, neyden bahsettiği belli değildi. onu o haliyle bırakıp oradan ayrıldım. hala bişeyler geveliyordu arkamdan ama iplemedim ben.

töbe bismillah...