bugün

aykut kocaman

takımı kötüymüş de galatasaray iyiymiş.

1+3 yıldır fenerbahçe'nin başında aykut kocaman.

bu takımı kendisi yarattı. biz mi dedik lugano'yu psg'den kiralama da bırak malaga alsın diye? emre'yi gönder, 1 devre sonra tükürdüğünü yalayarak geri çağır diye tezahürat mı yaptık? hayatı stoperden aldığı topu stopere vermek ile geçmiş ziegler'i al, aman santos'un gremio'ya dönmesini sağla bize gelmesin diye biz mi istedik? alex'i gönder yerine cristian'ı koy, selçuk'la topal'la meireles'le topuz'la 8 önliberolu sistemi oynat n'olursun diye mi yalvardık? eboue 4 milyon ederken, halı saha olsa çağırmayacağın orhan şam'a 5 milyon ver diye biz mi söyledik? 4. stoper serdar'ı almak için kulübü sat, 35lik yobo'yu al diye biz mi tutturduk? volkan her maç kalede sıçarken mert'i kulübede çürümeye bırak diye ayaklarına mi kapandık? caner'i, bekir'i, cristian'ı öz evladın gibi sev diye biz mi istedik? bunların hepsi onun tercihleriydi. teknik & sportif direktör aykut kocaman'ın.

rakip takım isterse 10 gömlek üstün olsun. bu takımın adı fenerbahçe. chelsea'ye kadıköy'ü dar ettiğimizde kadroda maldonado vardı. aragones ile pas oyunu oynarken ali bilgin ve deniz barış vardı kadroda. selçuk şahin'le sahayı rakibe dar da edebilirsin; 5 önliberoyu aynı anda sahaya sürüp ilk golü de yiyebilirsin. tercih meselesi. anlayana.

ayrıca uefa uefa diye tutturuyorsunuz, bate'nin orta sahasında busquets mi vardı? plzen'in forveti falcao muydu? onların hepsi köy takımlarıydı, kazanarak yarı finale çıkarken kimse gömlek falan demedi; adamı avrupa fatihi ilan ettiniz. ilk zorlu rakipe karşı kaybedince 'ilk uefa yarı finali' mi oldu? ön liberolarından birisi son şampiyonlar ligi şampiyonundan gelmiş; diğeri ise son 2 yılın şampiyonuna gitmiş - bir zahmet çık oraya kadar amına koyıym.

ayrıca beğenilmeyen daum bu takımı uğur boral ve alex ile şampiyonluk yarışında tuttu. lorant ile (her sene ulusal bayram ilan ettiğimiz 6-0ı saymıyorum) kaybettiğimiz derbi yoktu.

daum kanat oyuncusu istediğinde ona gökhan ünal'ı alan aykut kocaman'dı. son 3 senedir istediği her oyuncuyu tak diye alabilecek olan da aykut kocaman.

son olarak; eğer iyi kadroya sahip olan şampiyon olacaksa her sene başında karşılaştırmayı yapıp kepenkleri kapatalım amına koyıym, niye 34 tane maçla uğraşıyoruz?
güncel Önemli Başlıklar